Anleggsgartner

Estetikk og kvalitet!
Dette er de viktigste elementene i all anleggsgartner-virksomhet.

Når hagen/anlegget er fullført, skal det ha en estetikk som passer inn i omgivelsene. Valg av bl.a. planter og belegningselement skal bidra til at det oppfyller de estetiske kravene som ønskes. Men slike anlegg skal også vare lenge. De skal være en pryd for området i mange år, uten at det fordres enorme ressurser for å ivareta pleie og stell. Da stilles det store krav til kvaliteten. Kvaliteten på de komponentene som blir brukt, og ikke minst av jobben slik den blir utført.

Hos Brødrene Gudbrandsen har vi en egen avdeling som tar hånd om dette. Den ivaretar alle våre tjenester på området. Den bistår i prosjekteringen og gir veiledning, slik at anlegget blir i henhold til oppdragsgiverens ønsker.

Prosjektering

Prosjektering av anlegsgartnerarbeid involverer planlegging og utforming av utendørsområder med fokus på landskapsarkitektur og hagearbeid. Våre anlegsgartnere er ansvarlige for å skape funksjonelle og estetisk tiltalende utemiljøer, enten det er private hager, offentlige parker, bedriftseiendommer eller andre utendørsområder. Målet er å utnytte de naturlige elementene på stedet og skape en bærekraftig og funksjonell design.

Støttemur

En støttemur er designet for å gi stabilitet og forhindre erosjon, samtidig som den skaper en jevn overflate og et visuelt tiltalende utseende. De kan skape nivåer terrasser i en hage, gi støtte til en oppkjørsel eller gangsti på en skråning, eller forbedre landskapet i en offentlig park. Riktig konstruksjon av støttemurer kan være en utfordrende oppgave som krever riktig planlegging og utførelse for å sikre at prosjektet blir gjennomført på en trygg og effektiv måte.

Kant- og beleggningsstein

Kant- og beleggningsstein er materialer som brukes til å lage hager, gangstier, terrasser, parkeringsplasser og andre utendørsområder. Installasjonen av kant- og beleggningsstein krever nøye planlegging og utførelse. Det er viktig å sikre riktig fundament og jevn overflate for å oppnå en stabil og holdbar konstruksjon. Bruk av fagfolk med erfaring innen legging av kant- og beleggningsstein anbefales for å sikre et profesjonelt resultat.

Beplantning

Beplanting spiller en avgjørende rolle i landskapsdesign og bidrar til å skape vakre og funksjonelle utemiljøer. Riktig beplanting har en sentral del av landskapsarkitekturen og spiller en viktig rolle i å skape vakre, funksjonelle og bærekraftige utemiljøer. Ved nøye planlegging og utvelgelse av passende planter kan man skape et inspirerende og harmonisk uterom som beriker livskvaliteten og gir glede for både mennesker og natur.

Ta kontakt med oss til ditt neste prosjekt

Kontakt oss
Kontakt oss
chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram